Wie ben ik: It is never too late to be what you might have been. Mary Ann Evans
Ik ben Tina, echtgenote van Willem, hondenmama van Sammy en Lulu, zangeres (mijn grote idool is Barbra Streisand), muziek is zeg maar mijn ding (van Abba tot Bocelli tot Deep Purple), boekenverslindster (van Emily Brontë tot Sophie Kinsella), kookgek (ik ben een doe-het zelf kok: ik houd mij namelijk nooit aan het recept 😉) en pilates-liefhebber.

Wat ik voor jou kan betekenen: Sometimes what you are looking for is already there. Aretha Franklin.
Als Women Empowerment Coach begeleid ik jou naar jouw plek aan tafel. Ik help je jouw kracht te ontdekken en de regie over je leven (terug) te nemen. Je -tot nu toe onbereikbare- dromen worden haalbaar, zodat jij eindelijk het leven kunt krijgen/leiden dat jij verdient!

Mijn missie is om jou een veilige omgeving te bieden, waarin jij de antwoorden zult vinden die je nodig hebt om je op een positieve manier verder te ontwikkelen.

Waar kun je mij vinden: If you don’t like the road you’re walking, start paving another one. Dolly Parton
Na jaren op vakantie in Friesland te zijn geweest, besloten wij (mijn wederhelft en ik) in juli 2018 dat wij er eigenlijk ook wel wilden wonen. Zo gezegd, zo gedaan en in juni 2019 verhuisden wij naar ons inmiddels gevonden droomhuis in een klein dorpje midden in de natuur met fantastisch vrij uitzicht.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!