Door de geschiedenis heen zijn vrouwen ondergeschikt gesteld aan mannen, maar nu niet meer. Vrouwen ‘eisen’ steeds vaker hun plek aan tafel op en ontdekken meer en meer hun eigen ‘typisch vrouwelijke’ talenten, kwaliteiten en capaciteiten. Daardoor zien zij meer mogelijkheden en nemen zij ook de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven.

Sommige overtuigingen zijn vaak doorgegeven van generatie op generatie, het gezinsleven, de eigen leefgemeenschap en het bedrijfsleven.

Als Women Empowerment Coach help ik je jouw kracht te ontdekken, de regie over je leven terug te nemen en zo de tot nu toe onmogelijk geleken dromen eindelijk te behalen. Je kunt een leven leiden dat helemaal in lijn is met je ware identiteit en je levensdoel.

Samen zullen wij je obstakels overwinnen en je zult leren op welke wijze jij je ware kracht en potentie kunt ontdekken en inzetten. We zijn allemaal geboren met onze eigen unieke talenten, verlangens en wensen. Ik coach jou om deze prachtige talenten in overeenstemming te brengen met de levensdoelen van ‘de ware jij’.

Mijn missie is om jou een veilige omgeving te bieden waar jij de antwoorden zult ontdekken die jij nodig hebt om je doelgericht verder te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Empowerment Sessie

  • Kennismakingssessie van 1 uur: gratis

Empowerment traject

  • Zes sessies van 1 uur. Neem contact met mij op voor een persoonlijk aanbod.

Empowerment (Live) Coaching

  • Twee sessies van drie uur. Neem contact met mij op voor een persoonlijk aanbod.

Empress Empowerment Coaching hanteert een uurtarief van € 75. 
Voor particulieren is dit  tarief  inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw.

Betaling

Betaling altijd vooraf door middel van een betaalverzoek van de bank.
Betaling in termijnen: is altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Indien je werkgever de kosten vergoedt, dan kom ik graag in contact met hem, zodat wij afspraken kunnen maken over de betaling.

Figure out what you need to do, to be the heroine of your own story.

- Ava Duvernay