Door de geschiedenis heen zijn vrouwen ondergeschikt gesteld aan mannen, maar nu niet meer. Vrouwen ‘eisen’ steeds vaker hun plek aan tafel op en ontdekken meer en meer hun eigen ‘typisch vrouwelijke’ talenten, kwaliteiten en capaciteiten. Daardoor zien zij meer mogelijkheden en nemen zij ook de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven.

Sommige overtuigingen zijn vaak doorgegeven van generatie op generatie, het gezinsleven, de eigen leefgemeenschap en het bedrijfsleven.

Als Women Empowerment Coach én feminist geloof ik dat alle vrouwen in alle vrijheid MOETEN kunnen kiezen wie en wat ze willen worden en zijn, of dat nou een huisvrouw is die thuis blijft met of zonder kinderen, een zakenvrouw die 80 uur per week werkt met een nanny of een vrouw die geen gezin heeft maar toch parttime wil werken, het maakt niet uit, zolang je maar kiest voor wie en wat jij wilt zijn.

Laat los dat schuldgevoel dat je geen goede moeder bent, dat je niet slank genoeg bent, dat je niet ambitieus genoeg bent. Laat los wat anderen van je vinden en hoe ze over je denken, dat zijn niet jouw zaken. Laat los en laat gaan. Laat los en kies ervoor de vrouw te worden die je altijd (al) hebt willen zijn.

Laat mij jou begeleiden weer in je kracht te staan en de regie over je leven terug te nemen, zodat je eindelijk het leven kunt leiden dat is voorbestemd voor jou! 

 

Mijn missie is om jou een veilige omgeving te bieden waar jij de antwoorden zult ontdekken die jij nodig hebt om je doelgericht verder te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Empowerment Sessie

  • Kennismakingssessie van 1 uur: gratis

Empowerment traject

  • Zes sessies van 1 uur. Neem contact met mij op voor een persoonlijk aanbod.

Empowerment (Live) Coaching

  • Twee sessies van drie uur. Neem contact met mij op voor een persoonlijk aanbod.

Empress Empowerment Coaching hanteert een uurtarief van € 75. 
Voor particulieren is dit  tarief  inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw.

Betaling

Betaling altijd vooraf door middel van een betaalverzoek van de bank.
Betaling in termijnen: is altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Indien je werkgever de kosten vergoedt, dan kom ik graag in contact met hem, zodat wij afspraken kunnen maken over de betaling.

Figure out what you need to do, to be the heroine of your own story.

- Ava Duvernay