sexy leiderschap de boekentip van tina

Sexy Leiderschap, Ruth Sinkeler

‘Sexy leiders volgen hun passie, doel en dromen. Ze maken ze waar en hebben een positieve impact op hun eigen leven en dat van anderen.’ Ruth L. Sinkeler

Samenvatting

Sexy Leiderschap is leiden vanuit wie JIJ bent. Wat is jouw basis, wat is jouw kennis, wat zijn jouw sterkten,  weet jij wat je waard bent en hoe authentiek, passievol en geïnspireerd ben jij? Ben jij in staat om vanuit wie jij bent te verbinden met een ander en respect te hebben voor diens perspectieven en niet alleen van jezelf uit te gaan?

Het boek

Het boek is opgedeeld in hoofdstukken waarin Ruth antwoord geeft op de hierboven genoemde vragen en hoofdstukken met interviews met succesvolle ondernemers die uitleggen waarom zij zo succesvol zijn.
Tot slot zijn er ook nog worksheets waarmee je zelf aan de slag kunt en een begin kunt maken om zelf een sexy leider te worden.
Sexy Leiderschap is geïnspireerd door de (Afrikaanse) Ubuntu filosofie en de CLIP methode. Ruth legt uit waar Ubuntu voor staat: Respect, Verbinding, Authenticiteit en Overstijging van je Ego, Verzoening en Vergeving. Ubuntu stimuleert het gevoel van WIJ: ‘IK ben omdat WIJ zijn!  We kunnen niet zonder elkaar, dus laten we samenwerken en er iets moois van maken.’ Ik persoonlijk sluit mij daar geheel bij aan!

Aanrader

Sexy Leiderschap is zeker een aanrader. Wat Ruth vertelt, is heel herkenbaar en eigenlijk weet je het ook allemaal wel, maar nu moet je nog tot actie komen. Daarom heeft Ruth een aantal worksheets toegevoegd met vragen die je kunt beantwoorden. Mijn advies is om ze ook daadwerkelijk te beantwoorden, zodat jij je eerste stap kunt zetten om zelf een sexy leider te worden. Het boek krijgt van mij een dik verdiende 5/5. Het boek heeft slechts 84 bladzijdes en leest makkelijk weg, daarvoor hoef je het dus niet te laten. Sexy leiderschap kost slechts €19,38 en is te koop op de website van Ruth Sinkeler.

De Auteur

Ruth L. Sinkeler, Coach en Trainer bij CLIP Training en Consultancy. Ruth is geboren in Suriname en heeft in haar jeugd in Suriname, Saoudi Arabië en Nederland gewoond. Van 1984 tot 2015 woonde ze in Nederland. In 2015 nam ze de beslissing terug te gaan naar Suriname, waar ze nu woont en werkt als Coach en Trainer. Ruth richt zich met name op vrouwen en heeft het haar missie gemaakt vrouwen te inspireren en te empoweren. Haar trainingen zijn erop gericht om vrouwen te laten groeien, hun dromen te realiseren en te laten excelleren. Lees hier verder als je meer wilt weten over Ruth. Sexy Leiderschap (2014) is het eerste boek van Ruth. In 2015 schreef zij het boek Happy ondernemers zijn succesvoller.

3 Vinden dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *