Dalia, de dochter van Ria

Elk moment dat wij samen zijn is een geschenk

Waarom is mijn dochter zo bijzonder
Mijn dochter Dalia, onlangs 27 jaar geworden en woonachtig in Dubai is voor mij bijzonder. Zij heeft het als kind niet altijd gemakkelijk gehad, omdat zij uit een gebroken gezin stamt. Zij heeft een Egyptische vader en we zijn in 2000 gescheiden. Het was een zeer akelige echtscheiding. Zij heeft in 2015 de stap gewaagd om alleen naar Dubai te gaan en daar te gaan wonen nadat zij was aangenomen bij Emirates Airlines.

Vorig jaar heeft zij meegedaan aan de Miss Nederland verkiezing op 13 april 2019. Zij heeft diverse rondes gedaan en is in 2019 finaliste Miss Nederland geworden. Als enige kandidaat moest zij steeds naar Nederland vliegen om de diverse rondes bij te wonen. Helaas is zij geen Miss Nederland geworden, maar we hebben samen een leuke tijd gehad.

Als gevolg van de Coronacrises toen het vliegverkeer wereldwijd stagneerde heeft zij haar baan verloren. Ze is niet bij de pakken neer gaan zitten maar heeft een baan aangenomen bij een makelaarsbureau in Dubai zodat zij daar kon blijven. Zij woont daar samen met haar vriend die piloot is en nog steeds bij Emirates werkt. Omdat zij op commissiebasis werkt bij het makelaarskantoor heeft zij verder gesolliciteerd en is vandaag aangenomen bij een modellenbureau om op het kantoor te werken en de modellen te begeleiden, iets wat zij heel erg leuk vindt en meer haar passie is. Naast haar werkzaamheden heeft zij ook nog een praktijk aan huis voor wimpers en wenkbrauwen.

Ik vind dat zij een echte doorzetter is en dat zij een harde werker is. Ondanks dat zij de eindjes nu bij elkaar moet knopen gaat zij onvermoeibaar verder en ziet toch weer nieuwe kansen.

Waarom is jullie relatie zo bijzonder?
Onze relatie is heel bijzonder. Er gaat geen dag voorbij of wij appen of zoomen elkaar. Ik heb haar al sinds maart 2020 niet meer fysiek gezien, maar toch ervaren we elkaars nabijheid. Ik geef haar altijd advies over alles, van het vinden van een baan tot aan de kleur van een kledingstuk. Zij heeft meer contact met mij dan met haar vader. Ik kom ook geregeld op bezoek in Dubai om haar op te zoeken.

Wat is het liefst dat ze ooit voor jou heeft gedaan?
Ik denk dat het contact met haar zo waardevol is. Bovendien heeft zij mij en mijn man veel geholpen met gratis vliegtickets. Ook vrienden en vriendinnen heeft zij regelmatig uitgenodigd en haar woning beschikbaar gesteld toen zij nog alleen woonde. Zij is enorm gastvrij. Zij is ook een echte dierenvriend, zij heeft sinds enkele maanden een kat, genaamd Lambo.
Als zij hier kwam voor haar werk, heeft zij altijd ons bezocht ongeacht of zij een druk schema had en maar een paar uur in Amsterdam kon zijn. Familie vindt zij heel erg belangrijk. Ook haar vader bezoekt zij dan en het nieuwe gezin van haar vader.

1 Vindt dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *