Ellen, de moeder van Babette

Waarom was jouw moeder zo bijzonder?
Mijn moeder was om veel redenen bijzonder. Ze stond altijd voor iedereen klaar, altijd zorgzaam en positief, altijd een luisterend oor.

Waarom was jullie relatie zo bijzonder?
Ik heb altijd een bijzondere band gehad met mijn moeder. Waarom die band zo bijzonder was weet ik niet. Het was een gevoel. Ik was haar enige kind. De band werd sterker door de jaren heen. We leken veel op elkaar. We vonden dezelfde dingen leuk, deden veel samen. Ze begreep mij en was er altijd voor mij.

 Wat is het liefste dat ze ooit voor jou heeft gedaan, het meest bijzondere?  Dit kan echter ook iets zijn wat ze voor een ander heeft gedaan en waarvan jij vindt/vond dat dat echt heel bijzonder was en haar zo typeerde.
Het liefste wat ze heeft gedaan was niet voor mij, maar voor haar broer die op jonge leeftijd ernstig ziek werd. Mijn oom woonde alleen en mijn moeder ging een paar keer per week naar hem toe om voor hem te zorgen en boodschappen te doen.

1 Vindt dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *