Empress Empowerment Coaching wie is Tina

Even voorstellen: Tina de Keyzer-van Bruggen, podcast host The Women’s Table, Interviewer, Coach en Virtual Assistant

Wie ben je, wat doe je (wat voor onderneming heb je) en hoelang ben je al ondernemer?

Tina de Keyzer, podcaster en podcast host van The Women’s Table, Interviewer, Virtual Assistant en Trainer. Sinds 2019 ben ik ondernemer. Na het volgen van diverse coachingsopleidingen kwam natuurlijk de vraag WIE ga je coachen. Tijdens deze verkenningsfase sprak ik met verschillende vrouwen over problemen en onderwerpen waar zij tegenaan liepen, dit waren en zijn problemen en onderwerpen waar specifiek vrouwen tegenaan lopen. Zo ontdekte ik dat ik vrouwen wilde coachen en ontstond het idee om een podcast te beginnen. Een podcast waar ik vrouwen het woord geef, hun eigen verhalen laat vertellen, een plek aan tafel geef en zo kwam ik op de naam The Women’s Table.

Waarom heb je juist voor deze specifieke functie/onderneming gekozen, is het vanuit een hobby/passie gekomen, deed je dit al in loondienst of heb je je bijvoorbeeld helemaal laten omscholen om dit te kunnen doen?

Tot 2019 werkte ik als Management Assistent. Als Management Assistent heb ik  ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, de zorg en de publieke sector. Na onze verhuizing in 2019 naar Friesland was het beginnen als Virtual Assistant de meest logische stap. Daarnaast heb ik diverse coachingsopleidingen gedaan en in januari 2021 begon ik mijn eigen podcast The Women’s Table. Als podcaster, interviewer en coach stel je vragen en doe je interviews; de diverse manieren van vragen stellen die ik geleerd heb tijdens mijn coachingsopleidingen komen daarmee dus goed van pas.

Tina de Keyzer van Bruggen even voorstellen

Wat vind jij het leukste aan jouw eigen onderneming en wat is het meest inspirerende aan het ondernemerschap in het algemeen? 

Wat ik het leukste vind aan mijn eigen onderneming is dat ik zoveel interessante en inspirerende vrouwen heb ontmoet en heb mogen interviewen. Tijdens mijn aflevering met Alexandra Robison, Business English Communication Coach, vertelde zij dat alleen vrouwen weten hoe het is om vrouw te zijn. Dat is waar en dat hebben we gemeenschappelijk en toch zijn wij vrouwen allemaal anders en hebben we allemaal onze eigen verhalen en voor mij is het belangrijk om vrouwen een plek aan tafel te geven, een plek waar zij hun eigen persoonlijke verhaal kunnen vertellen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik zelf kan kiezen met wie ik zaken doe en welke opdrachten ik aanneem. Daar krijg ik de meeste energie van en dat zijn keuzes die je niet altijd hebt als je in loondienst bent.

Hoe zie jij de toekomst als ondernemer, heb je nog andere plannen, bijvoorbeeld uitbreiding of iets heel anders (erbij) doen?

In februari 2022 werd mij gevraagd door Ruth Sinkeler, Business Coach en Trainer, en wonend in Suriname, om een online training te ontwikkelen en te geven om vrouwen in Suriname op te leiden tot Virtual Assistant. Dit heb ik gedaan en ik heb begrepen dat inmiddels al een aantal vrouwen succesvol aan het werk zijn als Virtual Assistant. Dat ik hieraan heb kunnen bijdragen, maakt mij zeer dankbaar. Ik ben dan ook van plan deze training in samenwerking met andere trainers en coaches verder te ontwikkelen en deze in de toekomst weer opnieuw aan te bieden en te geven. Ik ben een trotse feminist en voor mij is women empowerment en sisterhood heel belangrijk en hoe mooi is het als ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en ook nog eens geld kan verdienen. Do what you love and you will never work a day in your life!

  Vind dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *