Marianne de moeder van Sharon

Marianne, de moeder van Sharon

Waarom is jouw moeder zo belangrijk?

Mijn moeder was er altijd voor mij. Maar ook voor andere mensen. Ze leefde altijd mee en luisterde aandachtig naar de mensen hun verhalen. Ze was altijd positief en maakte van elke dag een een feestje. Ze gaf veel liefde terwijl ze dat zelf weinig heeft gehad in haar jeugd.

Waarom was jullie relatie zo bijzonder?

Wij begrepen elkaar zonder woorden. Als we elkaar aankeken, moesten we lachen. We leken veel op elkaar zowel uiterlijk als innerlijk. We hadden ook dezelfde humor en liefde voor dieren.

Wat is het liefste dat ze ooit voor jou heeft gedaan? Dit kan echter ook iets zijn wat ze voor een ander heeft gedaan en waarvan jij vindt dat dat echt heel bijzonder is en haar zo typeert.

Door een auto-ongeluk werd ik ziek. Ik  kreeg een medicijn toegediend door een lange lijn die in mijn arm zat. De lange lijn was niet goed ingebracht waardoor ik een bacteriële infectie had opgelopen en mijn arm er slecht uitzag. De chirurg stond al klaar om mijn arm te amputeren. Mijn moeder heeft dit tegengehouden en heeft haar gevoel gevolgd in wat zij dacht dat goed was voor mij.  Dank  zij mijn moeder leef ik nog en heb ik mijn arm mogen houden. Daar ben ik haar altijd dankbaar voor!!! Mijn moeder is 21 jaar geleden overleden en ik mis haar nog steeds.
7 Vinden dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *