Raoul, de vader van Talisa Marlene

Waarom is jouw dochter bijzonder?
Elke ouder vindt zijn kinderen natuurlijk bijzonder. Het is al een wonder op zich om een klein levend wezen te zien bij de geboorte dat ook nog eens gezond is. Dat is geen vanzelfsprekendheid.  Talisa Marlene is op 10 jul 2014 geboren. Ik vind haar bijzonder omdat ze lief is maar ze kan ook ondeugend zijn. Ze is erg scherp in haar observaties en enorm leergierig op school en in het algemeen. Ze houdt ervan om leuke dingen samen met haar ouders te doen of met neven en nichten of vriendjes. Ze is ook sociaal en emotioneel betrokken en dat vind ik erg belangrijk. Voorts is ze ook erg zorgzaam voor kleinere kinderen.

Waarom is jullie relatie zo bijzonder?
Onze relatie is bijzonder omdat we veel lachen en dollen met elkaar. Omdat Talisa haar moeder en ik gescheiden zijn zien we elkaar om de ene week zoals dat geregeld is bij Co-Ouderschap. Ik hecht zeer veel aan de quality time die wij met elkaar doorbrengen temeer omdat we allebei beseffen dat de tijd met elkaar kort is: 1 week bij papa en 1 week bij mama. Ik waardeer de tijd die we met elkaar doorbrengen enorm en dat is wederzijds. We zijn vaak met familie en vrienden en ook regelmatig quality time met elkaar alleen.

Ze is een lekkerbekje.Net als papa houdt ze van leuke dingen doen, vakanties en uitgaan maar ze heeft gelukkig ook de serieuze en ambitieuze kant van papa en dat is hard werken en studeren later zodat je een goed leven kan hebben voor jezelf en voor je kinderen. Die waarden en normen probeer ik haar bij te brengen.

Wat is het liefste dat ze ooit voor jou heeft gedaan, het meest bijzondere?  Dit kan echter ook iets zijn wat ze voor een ander heeft gedaan en waarvan jij vindt dat dat echt heel bijzonder is en haar zo typeert.
Het allerliefste vind ik dat ze op een dag zelf ontbijt voor me had gemaakt zonder dat ik het wist. Dat was een leuke verassing. Ze stelde toen voor om in het weekend wanneer ze bij me is ontbijt voor me te maken 😉   Ik vond het ook lief dat ze laatst zei dat ze het zielig vond dat oma Marlene nu alleen is in Suriname omdat ze vanwege Corona niet kan komen naar Nederland. Ik vind het lief dat ze daarbij stil staat. Ik zou het prettig vinden als ze in het leven rekening houdt met de medemensen.

 

1 Vindt dit leuk!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *