Rob, de man van Marcia

Waarom is Marcia zo bijzonder?
Wat Marcia zo uniek maakt, is dat zij een vrouw is met een groot doorzettingsvermogen. Zij is eerlijk (ook al gaat het te koste van haarzelf) , vrijgevig en erg loyaal naar anderen. Zij is stoer en oh zo handig en repareert van alles in huis. Zij maakt haar eigen kleding d.m.v. naaien en breien en weet er prachtig bij te lopen. Daarnaast is zij ook gevoelig en op zoek naar bevestiging en geborgenheid.

Waarom is jullie relatie zo bijzonder?
Ik denk dat onze verschillende persoonlijkheden elkaar juist aanvullen. (dit gaat niet zonder moeite). Onze liefde is niet zomaar een gevoel, het is een wilsbesluit om elkaar lief te hebben. Luisteren naar elkaar blijft het belangrijkste!

Wat is het liefste dat ze ooit voor jou heeft gedaan, het meest bijzondere?  Dit kan echter ook iets zijn wat ze voor een ander heeft gedaan en waarvan jij vindt dat dat echt heel bijzonder is en haar zo typeert.
Wij zijn in 31 jaar huwelijk door veel gegaan. Ziekte kwam en toch zijn wij hier nog! Op ons 20-jarig huwelijksfeest heeft zij het lied “Elke dag van Reni en Elisa Krijgsman” voor mij gezongen en dat heeft mij diep geraakt.

 

3 Vinden dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *