Urmila, de zus van Oesha

Urmila, de zus van Oesha

Waarom is jouw zus zo bijzonder? 

Ik heb een bijzondere band met mijn zus. Dit komt denk ik omdat wij slechts 1 jaar van elkaar in leeftijd verschillen en hebben hierdoor samen veel meegemaakt.  Wij denken over veel zaken hetzelfde. Wel zo fijn als iemand je altijd gelijk geeft of tenminste zegt dat ze je begrijpt. Onze gesprekken zijn ook zo never ending. Er is altijd stof om ergens over te praten. Wij hebben hetzelfde gevoel voor humor, dezelfde interesses en dezelfde smaak. Zij kan gerust kleding voor mij kopen wat mij gewoon mooi staat. Als ik een boek of film goed vind, dan leest zij het boek of bekijkt zij de film en deelt dan vaak ook dezelfde mening.  Wij hebben elk jaar een secret get –a- way met z’n tweeën. Over onze “ escape”  zijn wij het hele jaar door aan het fantaseren.

Onze get-away moet bestaan uit winkelen (vooral schoenen), veel pasta eten, lekkere wijn drinken en filosoferen over het leven. Bij voorkeur in een zonnig oord op een terras. Lekker lui en genieten van het mooie leven.

Waarom is jullie relatie zo bijzonder? 

Onze relatie is bijzonder omdat wij onvoorwaardelijk voor elkaar klaar staan. Zij kan mij ieder moment van de dag bellen voor een nuttig en minder nuttig gesprek.

Wat is het liefste dat ze ooit voor jou heeft gedaan, het meest bijzondere? Dit kan echter ook iets zijn wat ze voor een ander heeft gedaan en waarvan jij vindt dat dat echt heel bijzonder is en haar zo typeert. 

Ik vind mijn zus zo bijzonder omdat zij oprecht is en een goed hart heeft. Zij staat altijd klaar voor een ander met raad en daad. Zij heeft ook het nodige doorstaan en overwonnen. Zij is helaas kinderloos gebleven (ondanks een sterke kinderwens), heeft kanker overwonnen en heeft een moeilijke periode doorstaan waarin haar man een hartaanval heeft gehad. Dat gebeurde vlak voor de verhuizing naar hun nieuwe woning. Zij is sterk gebleven en heeft de gehele verhuizing alleen geregeld. Dit typeert haar sterke wil en karakter. Beide zaken die ik waardeer en bewonder aan haar.

 

4 Vinden dit leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *